Rebuy Stars & W5 Fortune favors the Brave

 

Silní muži, vzduch nasiaknutý adrenalínom, vibrujúce tóny hudby, exkluzívni hostia, očarujúce dámy a zábava v štýle Las Vegas… Po krátkej pauze sa na domácu pôdu vracia svetová elita bojového športu.

 

Na Slovensko opäť zavíta ďalšie podujatie mega úspešnej série kickboxerských turnajov svetovej organizácie W5 pod názvom „Fortune Favors the Brave“. Naša krajina sa znovu môže popýšiť veľkým úspechom – veď dostať na Slovensko medzinárodnú elitu bojovníkov z celého sveta sa podarí málokomu. Za celým podujatím a veľkým úspechom stojí medzinárodná sieť pokrových klubov a kasín Rebuy Stars na čele s Vadimom Zmarkom a svetová organizácia W5 professional kickboxing pod vedením Sergeja Chepinogu. Ich spojenie a spoločná práca prinesie 11. novembra do metropoly východu turnaj „Fortune Favors the Brave“.

 

 

Moulin Rouge

Dejiskom turnaja budú priestory vlajkovej lode siete Rebuy Stars a zároveň jedného z najväčších poker klubov strednej Európy – Rebuy Stars Košice. „Naše pobočky sú pre mnohých príjemným miestom, na ktorom sa môžu stretnúť so svojimi priateľmi a tráviť spoločné chvíle. Tento dôležitý fakt si naplno uvedomujeme. Aj preto priamo v priestoroch našich prevádzok pripravujeme výnimočné kultúrne a športové podujatia, aby bežným ľudom ponúkli vytúžený oddych a relax, ktorý u nás tak často hľadajú. Jednoducho povedané, chceme dať ľudom niečo viac, vrátiť im niečo späť. Veď vďaka nim rastieme,“ vysvetľuje Vadim Zmarko a pokračuje: „Nie je žiadnym tajomstvom, že náš ambiciózny projekt ´Rebuy Stars podporuje na ceste k úspechu´ sa vo veľkej miere venuje práve tejto oblasti. Málokto by povedal, že naša filozofia má veľmi blízko ku športovým úspechom – tak ako v športe, aj my prekonávame sami seba a nevzdávame sa, kým nedosiahneme svoj vysnívaný cieľ. A to je presne filozofia partnerstva Rebuy Stars a W5.“

A prečo sa organizátori rozhodli pre Košice? Toto mesto má podľa nich špecifický charakter. Odkedy Vadim Zmarko vstúpil prvýkrát do priestorov ich budúcej prevádzky v Košiciach, zostal v ňom zvláštny pocit. „Od prvého okamihu som vedel, že pôjde o niečo špeciálne. A presne taký bude aj tento turnaj. Pôjde o niečo unikátne, čo ľudia doteraz nevideli.“

Počas exkluzívneho večera popri atraktívnych súbojoch svetovej špičky bojového športu nebude chýbať ani bohatý sprievodný program. Ten sa bude niesť v duchu francúzskeho Moulin Rouge, pričom hlavný chod hosťom naservíruje husľové trio G-Strinx, okorenené o poriadnu dávku sex appealu anjelov z Lady Moss Angel´s. Záverečnú after party odpáli pesničkami z čerstvo vydaného albumu Rival II. legenda slovenského rapu Momo.

 

 

Bojovníci v ringu

Hlavným ťahákom noci bojovníkov bude elitne obsadená štartovacia listina. Zápasiť sa bude nielen o česť a slávu, ale aj o titulové opasky. Zo siedmich súbojov večera budú hneď dva titulové. O titul šampióna welterovej váhy zabojuje mladý chorvátsky „kalašnikov“ Andrej „AK 47“ Kedveš, ktorý je s bilanciou 6 vyhratých zápasov v rade na najlepšej ceste ovládnuť svoju váhovú kategóriu. Jeho súperom bude ostrieľaný Abash „Atom“ Antoine z Maďarska, ktorý má za sebou aktuálne viac ako 110 zápasov. Ovládne ring mladá krv, alebo množstvo skúseností? Pozornosť láka aj súboj českej legendy Ondřeja Hutníka proti „slovinskému Rockymu“ Miranovi Fabjanovi. Pokiaľ v bojových športoch patríte k insiderom, „Spejbla“ vám určite predstavovať nemusíme. Zápas o trón v poloťažkej váhe bude patriť k tohtoročným vrcholom, preto by ste si ho rozhodne nemali nechať ujsť. A pokiaľ sa pýtate na domáce zastúpenie, pod slovenskou vlajkou sa predstavia známe mená ako Ivan Bartek, Milan „Minči“ Páleš a Vladimír Idrányi. Komu bude šťastena naklonená tentoraz, to budete môcť sledovať na vlastné oči 11. novembra v Košiciach na svetovom turnaji Rebuy Stars & W5 Fortune favors the Brave.

 

 

Theodor Zemerchen

foto Rebuy Stars